divendres, 4 de juny del 2010

4 de juny. Cloenda esport extra-escolars de l'Ampa: Bàsquet, Futbol, Hip hop i Iniciació Esportiva





Avui divendres dia 4 de juny , a les 17'15h s'ha realitzat la Jornada de cloenda dels esports extra-escolars organitzats per l'AMPA de l'escola Montseny.
Per començar els alumnes de Hip-Hip han fet una exhibició i ho fan fet molt bé.
Després s'han jugat diferents partits entre fills/es i mares/pares. de basquet i de futbol sala, cal destacar que s'han jugat amb molta esportivitat.
Els alumnes han berenat i els delegats de cada equip ha fet entrega a cada alumne d'una motxila amb el logo de l'escola.
També s'ha fet entrega del premi a l'esportivitat que ens va otorgar l'Ajuntament, així com diferents obsequis als entrenadors .
Voldria agraïr la tasca de totes les mares i pares delegats i fer una menció especial a Lola i Silvia perquè el curs pròxim ja no continuaran al finalitzar els seus fills l'educació Primària.
Moltes gràcies a tots els pares de la Comissió d'Esport que han fet posible que aquest curs 152 alumnes facin esport extra-escolar.
Per acabar m'agradaria felicitar als entrenadors pel seu entusiasme i dedicació, i desitjar que continuïn el pròxim curs.
Recordar que el dissabte 19 de juny es farà l'exhibició Judo i es farà entrega d'obsequis als alumnes que han fet Natació i Escacs.
_____________________________