dimecres, 3 de setembre del 2008

Tic,tac,tic,tac,tic,tac,..

Com pasar de les TIC a les TAC es el nou repte que m'he proposat abordar i ampliar pel nou curs que tot just acaben de començar.
Aquest curs he assistit a la presentació del nou curs escolar 2008-09 organitzada pel CRP de Montmeló que s'ha realitzat al Mercat Vell de Mollet del Vallès .
Ens han donat la carpeta amb la informació de la oferta de cursos de formació permanent pel professorat i l'oferta de maletes educatives.

L'acte ha estat present Trini Milan que deixa el càrrec de Directora del CRP per passar a ocupar un càrrec d'Innovació i Noves Tecnologies al Departament d'Educació.
En l'acte principal ha estat la ponència a càrrec de Didac Lee , un jove de 34 anys que va ser el primer xinès nascut de Figueres , el primer en ser escolatizat que ens ha parlat amb un perfecte català les seves experiencies com alumne quan no entenia l'idioma , com es sentia , com va sortir del pou , com li va ajudar el tennis taula a tenir més confiança en si mateix mantenir una motivació i positivisme, com va començar sense recursos a ser un jove emprenedor de les noves tecnologies amb 21 anys quan va abandonar per insatisfacció personal els estudis d'Engineria Informàtica , fins arribar a tenir en l'actualitat varies empreses pel món .
Ens ha parlat dels valors que s'apliquen en la seva organització, pensament positiu, actitud innovadora,humiltat,l'importànci del equip de persones, valors coperatius, cercar la motivació actiutd proactiva,...
Si voleu saber més coses :
http://www.didaclee.com/es/
http://trinamilan.cat/2008/09/04/inici-de-curs-amics-i-valors/
_____________________________