dijous, 24 de maig del 2012

L' ESCOLA

Per què hi ha polítics? i metges? i arquitectes? ... Com és possible que es sostingui una societat? ... Tot això és possible gracies a l'educació i al dir educació la faig servir amb el seu significat més ampli.

Aquesta educació comença des dels primers dies de les nostres vides i es va construint poc a poc. Llavors es quan intervenen uns professionals infravalorats aquests dies,
 ELS MESTRES.
 I aquí puc contestar a les preguntes que em faig al començament, ... hi ha perquè un dia van aprendre a llegir i escriure, van aprendre a interpretar el llenguatge i els van ensenyar a expressar-se, penseu que haurien arribat a ser qui son, penseu que hauríem arribat a ser qui som sense saber llegir i escriure? i, qui ens va ensenyar? si, ara ho recordem tots, el mestre, que un dia amb paciència i un altre i un altre van fer de nosaltres les persones que som ara. 
Donem-li la importància que tenen.

GRÀCIES als mestres i a tots els professionals del món de l'educació que fan possible que avui tots, fins i tot els que retallen, tinguem l'educació que tenim.

Raquel  Hernández
Logopeda
_____________________________