dimarts, 3 de novembre del 2009

Marxa Mundial per la Pau

El divendres dia 13 els alumnes de les escoles de Mollet sortirem a fer una petita marxa de adhesió a la Marxa Mundial per la Pau. LA MARXA MUNDIAL PER LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA ARRIBA A CATALUNYA El 13 de novembre arribarà a Catalunya la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència. És per aquest motiu que els Centres Educatius de Mollet del Vallès volem donar-li la benvinguda fent aquestes activitats:
MATÍ Els Centres Educatius ens concentrarem en la plaça Major a les 11 h. Els infants i joves vindran identificats amb el color distintiu del seu Centre. Un representant per Centre pujarà a la tarima amb un cartell amb el nom del seu Centre i el logo de la Marxa. Un presentador explicarà breument el motiu de l’acte i els objectius de la Marxa Mundial. Parlarà l’Alcalde i/o la regidora d’Educació. Un professor dirigirà la cançó UNA GRAN MARXA COMENÇA AMB UN PETIT PAS, prèviament assajada als Centres. (Serem unes 3000 persones entre alumnes, professors/ores i pares/mares).
TARDA De 15 a 17 h., al Centre Cultural la Marineta, farem una Xerrada - Col·loqui amb dos membres de l'Equip Base de la Marxa Mundial i dos representats per centre Educatiu més el/la professor/ora acompanyant. Es farà la presentació i es passaran vídeos de la Marxa. Parlarà l’Alcalde i/o la regidora d’Educació. Parlaran els membres de la Marxa. Es tracta que una representació dels infants i joves de Mollet rebin informació de primera mà i puguin preguntar i donar la seva opinió sobre la Pau i la No Violència.
Enrique Collado
_____________________________